FEBO HUGO DE GROOTPLEIN

FEBO HUGO DE GROOTPLEIN De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Hugo de Grootplein. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 19:27 Was weer geweldig
5 mei 2022 om 12:39 Belachelijk. Kipkrokant besteld maar kroket gekregen zonder enige toelichting. Geen telefoontje, geen excuus niets. Waardeloze service deze febo
19 apr 2022 om 20:13 Zeer goede friet goed personeel
30 mrt 2022 om 22:04 Na een dramatische eerste bestelling, nu voor de tweede keer nogmaals besteld, en het was deze keer perfect.
28 mrt 2022 om 21:15 Werk aan de Jan van Galenstraat 3 minuten van de Hugo de Grootplein, zien ik de bezorger via de Food tracker op de Haarlemmerweg en via de Bos en Lommer over de Willem de Zwijgerlaan naar de Jan van Galen rijden, eten koud dus waardeloos. Nooit meer
6 feb 2022 om 19:35 Was weer top
18 dec 2021 om 15:10 FEBO Hugo de groot plein is top Lekker vers en super warm bij bezorging top ga zo door jullie krijgen een 10 plus
24 nov 2021 om 7:46 Just to expensive..!! 3 euro for delivery, I didn't read,))
22 nov 2021 om 16:03 Was weer top
10 okt 2021 om 16:24 Op de dubbele grillburger zit veel te veel saus ik had het de keer eerder ookal toen was de shoarmaburger perfect en op de grillburger zat veel te veel saus ik dacht eerst oké misschien uitgeschoten maar nu weer zoveel saus is gewoon niet lekker
20 aug 2021 om 23:19 Er zat een haar in de patat en ik had twee kipkrokantjes besteld kreeg 1 kipkrokantje en een hele kippenbout heb ik niet zo besteld patat weggegooid vanwege haar.
2 aug 2021 om 12:15 Het eten was over het algemeen prima, maar in de opmerkingen staat bij mij, geen zout op de patat, maar helaas het was weer erg zout, dus hoofdpijn